ANASAYFA Magazin Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu...

Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu...

Yayımlandığı ilk bölümü lie büyük bir yankı uyandıran ve kendisine hemen kemik bir izleyen kitlesi oluşturmayı başlayan Bahar Dizisi'nde şok eden ayrılık ortaya çıktı.
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu...

Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu... Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya gibi birbirinden yetenekli isimleri bir araya getiren Bahar dizisi daha ilk bölümü ile ekranlara damga vuracağının sinyalini vermişti. 

Dizi yayımlanan her yeni bölümü ile reyting oranlarını arttırırken aynı zamanda daha fazla kişiye ulaşmayı da başarmıştı. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar ise dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Ayrılık haberi büyük şok etkisi yaratırken yorum yağmuruna tutuldu. 

BAHAR DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK! 

Her bölümüyle izleyicileri şaşkına uğratan "Bahar" dizisi, son birkaç bölümde gerilim dolu sahneleriyle adından söz ettiriyor. Özellikle Bahar, Rengin ve Timur arasındaki aşk üçgeninin getirdiği krizler, izleyicileri merakta bırakıyor. Son bölümde, Rengin'in kızının yaptığı kolajlı fotoğraf tablosunun ortaya çıkmasıyla tansiyon yükseliyor.

 Ayrıca, Evren hocanın Rengin ve Timur'u sarılırken görmesi de büyük bir sürprizle sonuçlanıyor, izleyicileri şaşırtıyor. Öte yandan, bir önceki bölümde Bahar'ın evinden ayrılan Temizlikçi Gönül karakterinin durumu da merak konusu olmuştu. 

Bahar'ın kayınvalidesi Nevra'nın bu ayrılığa tepkisi ise dizinin gündemine oturmuştu. Gönül'e "Sen ayrılmıyorsun, ben kovuyorum" demesi, izleyiciler arasında tartışma yaratmış ve dizinin sosyal medyada da gündem olmasına neden olmuştu. 

"Bahar" dizisinin ilerleyen bölümlerinde ise seyircileri daha büyük sürprizlerin beklediği konuşuluyor. Her bölümde sürpriz sahnelerle izleyicileri şaşırtan dizi, aşk, gerilim ve sürpriz dolu anlarıyla ekranlardaki yerini sağlamlaştırıyor. 

Bahar dizisi finali için açılan forumlarda tahminler yarışırken dizinin Haziran ayında sezon finali yapacağı ve Eylül ayında 2. sezonu ile başlayacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB yeni müfredat ne zaman çıkacak, ders saatleri değişecek mi?

MEB yeni müfredat ne zaman çıkacak, ders saatleri değişecek mi?