ANASAYFA Magazin Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Başrollünde Demet Evgar'ın yer aldığı ve Show TV'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bahar'ın yeni bölümü pek çok izleyicinin gündeminde yer aldı. Bahar dizisinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilenler arasında yer alırken dizinin 12. bölümüyle ekrana gelmemesi dikkati çekti. Tekrar bölümü ile yayınlanan Bahar dizisi hakkında merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Diziseverler tarafında gündemin önemli konu başlığı haline getirilen ‘Bahar’ dizisi hakkında araştırmalar başladı. Bahar dizisinin yeni bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu. Bugün 12'nci bölümü ile kerana gelmesi beklenen dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması ve tekrar bölümünün ekranda yer alması üzerine Bahar dizisi izleyicileri de ‘’Bahar bugün neden yok, Bahar dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı, yayınlanmayacak mı?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı. 

Bugünün popüler aramalarında "Bahar yeni bölüm bugün var mı?" ve "Bahar yeni bölüm neden yok?" gibi sorular yer alırken Show TV ekranlarında salı gününün vazgeçilmezi Bahar dizisinin 12'nci bölüm fragmanının yayınlanmaması dikkati çekti. 

Show TV'nin yayın akışında Bahar'ın yeni bölümü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken ‘’Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna da yanıt aranıyor. 

BAHAR YENİ BÖLÜM BUGÜN YOK MU, NEDEN YOK?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde, Rengin'in Parla'nın Timur'un kızı olduğunu Bahar'a itiraf etme çabası izleyicilerin dikkatini çekmişti. Salı günü sebebiyle izleyiciler, Bahar dizisinin 12'nci bölüm fragmanının henüz yayınlanmamış olmasından kaynaklı olarak araştırmalarına devam ediyorlar. Dizi takipçileri, heyecanla bekledikleri yeni bölümü izlemek için gün sayarken Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bahar dizisinin çekimlerinin yetişmediği için bu haftaki yeni bölümün yayınlanmayacağı öğrenildi. 

Show TV'nin yayın akışında Bahar'ın tekrar bölümü ile saat 20.00'de ekranda olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını drone ile yapıyor

Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını drone ile yapıyor