Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı?

Müzik dünyasında son günlerde Bayhan rüzgarı esiyor. Tiryakinim şarkısı ile gündemde olan Bayhan'ın şarkısının Spotify'den kaldırıldığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından Bayhan da konuyla ilgili açıklama yaparak merakları giderdi.

Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı?

Müzik listelerinde son günlerde Bayhan rüzgarı esiyor. Ünlü şarkıcı ‘tiryakinim’ yorumu ile gündemde er alırken müzik listelerinde de ilk sıraya kadar yükselmişti. Ayrıca Spotify'ın Global'de viral olan 50 şarkı listesine birinci numaradan giren Bayhan'ın şarkısı ile ilgili bir gelişme gündeme geldi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen haber ile Bayran'ın ‘Tiryakinim’ şarkısı Spotify'den kaldırıldı. Bayhan sevenleri ise ‘’Bayhan Tiryakinim neden Spotfiy'den kaldırıldı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. 'Tiryakinim' şarkısı Spotify'den kaldırılan Bayhan Gürhan ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BAYHAN TİRYAKİNİM SPOTİFY'DEN NEDEN KALDIRILDI?

Popstar'a katılması ile beraber "Seninle Olmak Var ya" şarkısıyla tanınan Bayhan, şimdi de "Tiryakinim" şarkısıyla müzik dünyasının nabzını tuttu. ‘Tiryakinim’ şarkısı Spotify global listede de birinci sıraya yerleşmişti. Ancak şarkı daha sonra Spotify hesabından kaldırıldı.

Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı?

Dünya Viral Listesi'nde zirveye yerleşen şarkıya dair açıklamada bulunan Bayhan Gürhan, olayın teknik sebeplerden yaşandığını açıklayan bir paylaşımda bulundu. Bayhan, Tiryakinim şarkısının Spotify'den kaldırılması üzerine yaptığı paylaşımda ‘’Teknik bir sorundan dolayı Tiryakinim'e geçici bir süre ara... Kısa süre sonra şarkımız yeniden yayında olacaktır. Göstermiş olduğunu ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim..." ifadelerine yer verdi.

Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı? - Resim : 2

Şarkının neden kaldırıldığına ünlü sanatçı sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Bayhan, durumun teknik bir sorundan kaynaklandığını belirtirken şarkının kısa süre sonra yeniden yayında olacağını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER