Bir döneme damga vuran Çitos Efe'nin son hali gündem oldu

Yer aldığı bir televizyon programında kendine has şivesi ve yemeğe çok düşkünlüğü ile akıllarda yer edinen Efe büyüdü. Efenin son görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Bir döneme damga vuran Çitos Efe'nin son hali gündem oldu

Bir zamanlar ünlü olan fakat sonradan gündemden kaybolan isimler aradan uzun yıllar sonrasında son halleri ile sık sık gündeme geliyor. Yaşanan fiziksel değişimlerine dair yorumlar yapılan isimler sosyal medyayı ikiye bölüyor.

"ÇOCUK YILDIZ ÇİTOS EFE"

O isimler arasında son olarak eskilerin çocuk yıldızı Çitos efe yer aldı. Çocuktan al haberi adlı bir programda Erzurum şivesi ile konuşan ve sempatik halleri ile dikkat çeken çitos efe yıllar sonra yeniden gündem olmayı başardı.

Ekranda yer aldığı dönemde yaşına göre fazla kilosuyla da kendisine dair yorumlar yaptıran çitos efe zaman içinde gözlerden kaybolmuştu. Küçük bir çocukken katıldığı programda sempatik tavırlar sergileyen Efe 11 yaşında bir çocuk oldu.

Bir döneme damga vuran Çitos Efe'nin son hali gündem oldu

Beslenme ve yaşam tarzı videoları çeken Testo Taylan isimli Youtuber son dönemde gözden düşen ünlüler ile bir araya geliyor. Taylan son videosunda Çitos Efe'yi kanalına konuk yaptı. İkilinin görselinin paylaşılması ile Efe'nin son hali gözler önüne serildi.

GÖRÜNTÜSÜ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Fazla kilolarından kurtulamayan ve yaşına göre iri bir yapıda olan Efe'nin bu durumu bir çok kesim tarafından olumsuz karşılandı. Efe'nin yıllar sonra yeniden görülmesi günün sosyal medya konuları arasında yer almayı başardı.

SONRAKİ HABER