Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı

Türk sanat müziğinin Divası olarak adlandırılan Bülent Ersoy, Anneler Günü'nde annesi için yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Ersoy, mektupta vasiyetini de açıkladı. Magazin dünyası için Bülent Ersoy'un vasiyetini merak ederek araştırmalarına başladı.

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı

12 Mayıs tarihinde kutlanan Anneler Günü kapsamında ünlü isimlerde anneleri için çeşitli mesajlar yayımladı. Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, Anneler Günü'nde annesi Necla Poyraz'a yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçı Ersoy, mektupta menajeri Haluk Şentürk'e neyi vasiyet ettiğini açıkladı.

Sanatçı Bülent Ersoy, Anneler Günü'nde hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'a bir mektup yazdı. 71 yaşındaki ünlü isim, mektupta kendi mezarı için de bir dizi vasiyette bulundu. Ersoy, annesine yazdığı mektupta "Annem, merhaba. Bugün Anneler Günü. Senin günün. Ama aslında her gün, her saat, her dakika, her saniye ve her salisem senin hayalin ve de seni anarak geçirdiğim tüm zamanlarım senin günün benim için. Telefonun hâlâ telefonumda kayıtlı duruyor" ifadelerine yer verdi.

BÜLENT ERSOY'UN VASİYETİ BELLİ OLDU

"Bu arada Haluk (Şentürk) da inanır mısın benden çok daha çok ilgileniyor seninle... Biraz sonra resmini atacak olduğum senin o mezar taşlarının temizliğinden tut da üzerindeki çiçeklerinin devamlı değişmesi falan her şeyinle nasıl ilgileniyor sana anlatamam, sanki kendi anasıymışsın gibi...'' ifadelerine yer veren Ersoy, vasiyet ettiği şeyi de açıkladı.

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı

Ersoy, ‘’ Allah ondan da razı olsun, inşallah onun için Haluk'a ben de vasiyet ettim ve 'Bana bak beni de sen gömeceksin, aman ha mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun ve her gün çamaşır sularıyla yıkanıp temizlensin, çiçeklerim hep taze konsun, üzerime konan çiçekler ve hepsinden de önemlisi sürekli dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla' diye ona da vasiyet ettim…'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER