Cannes'a katılması tepki çeken CZN Burak olumsuz yorumlara cevap verdi

Genç yaşında işlettiği lokantada yaptığı dev boyuttaki yemekler ve kendine has mimikleri ile meşhur olan Burak Özdemir dünyaca ünlü bir isim oldu. Özdemir Cannes'a katılmasına yönelik gelen olumsuz sözlere tepki gösterdi.

Cannes'a katılması tepki çeken CZN Burak olumsuz yorumlara cevap verdi

Türkiye'nin son yıllarda sosyal medyada tanıtılmasında sosyal medya fenomenleri büyük rol oynuyor. Sadece kendi işlerini yaparak internet ortamında ünlerine ün katan isimler, ülkenin turizm elçisi olma yolunda ilerliyor.

ÜNÜ DÜNYANIN FARKI ÜLKELERİNE ULAŞTI

Bu isimler arasında yer alan ve CZN Burak mahlasını kullanan Burak Özdemir genç yaşında sosyal medya ile ülke sınırlarını aşan bir şöhrete sahip olmuştu. Gülümseyiş şekli ve normalden çok üst boyutlarda yemekler yapması ile özellikle TikTok ve Instagram'da milyonlarca izlenmeye sahip olan Özdemir bir kez daha gündem olmayı başardı.

30 yaşındaki iş insanı ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, dünyanın en önemli film festivallerinden olan Cannes'da kırmızı halıda yürüdü. Ülkemizde bu durum bir çok kesim tarafından olumsuzlukla karşılandı. CZN Burak kendisine gelen eleştirilere yanıt vererek Cannes'da yer almasının tesadüf olmadığını vurguladı.

“KİMSEYE BİR YANLIŞIM YOK”

CZN Burak “Beğenirsin, beğenmezsin! Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim. Kimseye bir yanlışım yok, terbiyesizlik de yapmadım. Çok kötü yorumlar yapılıyor. Beni niye bu kadar üzüyorlar anlamadım” diyerek kendisine gelen yorumlara anlam veremediğini söyledi.

Kendi adını taşıyan lokantası ile yurt içinde yurt dışında faaliyetler gösteren Özdemir iş hayatına devam ediyor. Bir yandan da hayır işleri ile uğraşan Burak Özdemir'in yardımsever bir kişiliği olduğu biliniyor.

SONRAKİ HABER