CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi sosyal medya ikiye bölündü

CHP genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ardından bir dizi operasyon için bıçak altına yatmıştı. Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle ameliyat geçiren Özel, bir süre istirahat ettikten sonra yeniden sahalara inerken yeni imajı ile sosyal medyayı ikiye böldü.

CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi sosyal medya ikiye bölündü

31 Mart Yerel seçimleri nedeniyle uzunca mesai yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlerin sona ermesinin hemen ardından sağlık sorunları nedeniyle ameliyata alındı. CHP Lideri Özgür Özel, 5 Nisan tarihinde ses tellerinden operasyon geçirmiş, 7 ve 8 Nisan tarihinde ise gözlerinden mercek ameliyatı olduğu açıklanmıştı.

Seçimlerin ardından peş peşe ameliyat olan CHP Lideri Özel imaj tazeledi. Genel Başkan Özel, ses ve göz operasyonları geçirdikten sonra bu kez de saçlarını boyattı.

CHP LİDERİ ÖZEL'İN YENİ TARZI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde partisini Türkiye genelinde birinci yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yeni tarzıyla dikkat çekti. Seçimlerin ardından ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP Genel Başkanı Özel, bu kez de saçlarını boyattı.

CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi sosyal medya ikiye bölündü

Hatay ve İskenderun seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle itirazda bulunan Başkan Özel, yeni tarzıyla kameraların karşısına geçti. Yıllardır taktığı gözlüklerini ameliyatın ardından kullanmadığı görülen Özel, bu kez de saçlarını boyatmasıyla gündeme geldi.

CHP lideri Özgür Özel imaj tazeledi sosyal medya ikiye bölündü - Resim : 2

CHP liderinin yeni imajı sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölerken beğenenler ve beğenmeyenler yorumlarını dile getirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER