Çok Aşk filmi Ankara'da özel gösterime çıktı!

Başrollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in rol aldığı 'Çok Aşk' filmi 27 Ekim tarihinde gösterime girdi. Filmin başrol oyuncuları özel gösterim ve söyleşi için 1 Kasım tarihinde Ankamall AVM'de basın mensupları ve seyircilerle bir araya geldi.

Çok Aşk filmi Ankara'da özel gösterime çıktı!

Türkiye sinema sektörüne yeni filmler kazandırılmaya devam ediyor. Başrollerinde Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Barış Yıldız gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ve 27 Ekim tarihinde gösterime giren 'Çok Aşk' filmi Ankara'da özel gösterim gerçekleştirdi.

Filmin özel gösterimi ve söyleşisi için başroller Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin, 1 Kasım tarihinde ANKAmall AVM’de seyirciyle bir araya geldi. Haberankara.com olarak davet edildiğimiz özel gösterim ve söyleşiye vatandaşların da ilgisi yoğundu. 'Çok Aşk' filmi, ANKAmall AVM’deki özel bir gösterimle Ankaralı seyircisiyle buluşurken gösterimden önce söyleşi yapıldı.

555.jpg

GÖSTERİMDEN ÖNCE BAŞROLLERLE SÖYLEŞİ YAPILDI

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin, film gösterimi öncesi kalabalık karşısında söyleşi yaptı. Ankaralılar söyleşi alanını ve sinema salonlarını doldururken basın mensuplarının soruları da tek tek yanıtlandı. “Filmde unutamadığınız bir anı var mı?” sorusuna "Çok para yatırdığımızı unutamayacağım" şeklinde cevap veren ünlü komedyen Kaya "Hayatımda ilk defa Dünya Kupası'na gidebilecek param vardı, filmden dolayı gidemedim.

f4266300-5f8a-409c-8810-9671165e472f.jpg

Ama sağlık olsun, hiç pişman değilim. Çünkü Uğur Yücel hayranıyım ve bu filmde kendisiyle çalışma fırsatım oldu. Onunla çektiğim her sahne, benim için unutulmazdı. Arşivimize böyle bir film eklediğimiz için Büşra da ben de çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

fb6fc8de-3313-4596-a5af-79f9b8600ff7.jpg

''FİLMİN BİZDE YARATTIĞI ETKİ, ÇOK GÜZELDİ''

Filmin başrol oyuncularından Büşra Pekin “Çok güzel bir film çektik. Filmin bizde yarattığı etki, çok güzeldi. Her sahnesinde keyif aldım. Zaten Hasan Can'la birlikte olup da eğlenmemek, keyif almamak mümkün değil” ifadelerini kullandı. Hasan Can Kaya, söyleşi esnasında sorulan soruya “Çok Aşk 2” filminin de çekileceği müjdesini verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER