Ebru Gündeş 4. evliliği hakkında ilk açıklamasını yaptı!

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Gündeş özel hayatı ile gündemde yer almaya devam ediyor. Ünlü isim Dubai'de dünya evine girdi.

Ebru Gündeş 4. evliliği hakkında ilk açıklamasını yaptı! Murat Osman Özdemir kimdir

49 yaşındaki Ebru Gündeş son evliliğini Reza Zarrab ile yapmış ve Zarrab ile 11 yıl süren evliliğini 2021 yılında sonlandırmıştı. Gündeş'in magazin gündemine bomba gibi düşen haberde Ebru Gündeş'in Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile evlendiği bilgileri yer almıştı.

DUBAİ'DE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Söz konusu haberin ardından sosyal medya hesapları üzerinden Ebru Gündeş'in hayranları, başarılı şarkıcıya mutluluklar temennisi içeren mesajlar gönderdi. Ebru Gündeş'in nikahının Dubai Başkonsolosluğunda kıyıldığı ve Gündeş ile evlenen Özdemir'in de 3. defa evlendiği bilgisi kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Magazin haberleri arasında saatlerdir ilk sırada yer alan gelişmenin ardından konuya dair ilk açıklama Ebru Gündeş'ten geldi. Gündeş sosyal medya hesabından eşi Murat Osman Özdemir ile bir fotoğrafını paylaşarak tek cümlelik bir açıklama yaptı. Gündeş yaptığı paylaşıma "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" notu düştü.

Ebru Gündeş 4. evliliği hakkında ilk açıklamasını yaptı!

MURAT OSMAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir 1969 doğumludur. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Özdemir inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketi aracılığı ile meslek hayatına adım atmıştır. Daha önce 2 evlilik yapan Murat Osman Özdemir'in ilk evliliğinden 2, ikinci evliliğinden 1 çocuğu bulunmaktadır.

SONRAKİ HABER