Evet Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Ünlü sunucu Erkan Yolaç'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Televizyon dünyasını büyük bir yasa boğan haber sonrası Yolaç'ın vefat nedeni de merak edilenler arasında yer aldı.

Evet Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

TRT'nin fenomen yarışma programı olan Evet - Hayır'ın sunucusu, "Kafamızı emme basma tulumba gibi sallamıyoruz" sözüyle de tanınan Erkan Yolaç, 2022 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı.

Yolaç, bağırsak enfeksiyonuna bağlı zehirlenme nedeniyle hastanede tedavi görmüştü. Ünlü sunucunun tedavi sürecinde yakalandığı koronavirüs de, daha önce geçirdiği zatürrenin nüksetmesine sebep olmuştu. 'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti. Yolaç'ın vefat nedeni merak edilirken doktorundan açıklama geldi.

ERKAN YOLAÇ "ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ"NDEN VEFAT ETTİ

Uzun süredir yoğun bakımda olan Yolaç, 89 yaşında yaşama veda etti. Ünlü ismin kaldığı hastanede doktoru tarafından yapılan resmi açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç’ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00’de vefat etmiştir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Evet Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde Babaeski'de doğdu. Yolaç, önce Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde sonra Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde eğitim aldı. 1960 yılında Ankara Radyosu'nun sınavlarını kazanarak çalışmaya başladı. Huysuz Virjin, Orhan Boran, Leyla Sayar gibi isimlerle gazinolarda çalışmaya başladı. TRT'de sunduğu "Evet-Hayır'' yarışmasıyla tanıdı. 1976 Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evli olup Göksu ve Mehmet adında iki çocuğu bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER