Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor, güzellik salonu mu var?

Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler bir anda lüks hayat yaşayan fenomenlere çevrildi. Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk de lüks hayatları ile gündeme gelirken çiftin ne iş yaptığı ve nerede yaşadığı da merak edilenler arasında yer aldı.

Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor, güzellik salonu mu var?

Sosyal medya fenomenlerinin lüks yaşantısı kamuoyunun radarına takıldı. Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından lüks hayat yaşamaya başlayan diğer fenomenler merak konusu oldu. Son dönemlerde Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk hakkında da merak edilenler artarken ''Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı.

Eşi ile birlikte bir anda lüks hayat yaşamaya başlayan ve şirketler kuran Eylül Öztürk'ün yaşamı magazin masalarında konuşulmaya başlarken iddialara göre Eylül Öztürk ABD’de nakit parayla 11 daire satın aldı. Bu iddianın ardından Eylül Öztürk hakkındaki araştırmalar arttı. Öztürk çiftinin beş milyon dolarla yani yaklaşık 144 milyon TL değerinde ABD’ye gittiği ve 11 daire aldığı iddia edildi. Ortaya çıkan iddiaların ardından Öztürk çiftinin aldığı 11 daireyi akrabaların üzerine geçirdiği de yeni iddialar arasındaki yerini aldı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ EYLÜL ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Söz konusu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamaya yer veren Eylül Öztürk, "Benden gündemle ilgili bir açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama arkadaşlar ben ne açıklama yapayım? Benim yaptığım açıklamanın herhangi bir hükmü olacak mı bu insanlar nezdinde? Desem ki 'O öyle değil, böyle' inanacaklar mı? inanmayacaklar. Veya şu an benimle ilgili herhangi bir şüphe duyan, kuşku duyan takipçim varsa ben desem ki 'O iş öyle değil, böyle' bana inanacak mısınız? inanmayacaksınız. Bütün bu sürece bir bakın. Kimlerle ilgili neler söylendi, neler yapıldı... Herkes çıktı bir açıklama yaptı. İnandılar mı? inanmadılar. Yani ne diyeyim ki ben! 5 evle başladık, 24 ev oldu sonra 11'e düştü falan. Böyle yani cümlenin başına 'İddiaya göre' yazıyorlar. ifadelerini kullandı.

eylul.jpg

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Oyunculuk geçmişi olan Eylül Öztürk, şimdilerde güzellik salonları işletiyor. Aynı zamanda kendi markasının kozmetik ürünlerini de satan Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yapan Öztürk, dizi ve kliplerde de yer aldı. Yolcu uçaklarında hosteslik yapan Öztürk, reklam müzikleri seslendirdi. Twitter'ın video uygulaması Vine ile yaptığı paylaşımları 'Memeli Mestan' rumuzu ile tanındı.

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu 'Beyaz Show' adlı talk show programına "3 Adam" isimli parçası ile konuk oldu. 'Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek' adlı programda oyunculuk yapan Öztürk, "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER