ANASAYFA Magazin Gönül Yazar mirasını bağışladı! Milyonluk miras bakın kime gidecek?

Gönül Yazar mirasını bağışladı! Milyonluk miras bakın kime gidecek?

Türkiye'nin taş bebek lakaplı sevilen ismi Gönül Yazar geride bıraktığımız günlerde rahatsızlık yaşayarak hayranlarını üzmüştü. Gönül Yazar'ın mirası kime kalacak belli oldu...
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Gönül Yazar mirasını bağışladı! Milyonluk miras bakın kime gidecek?

Geride bıraktığımız günlerde yaşadığı rahatsızlıkla hayranlarını endişelendiren Gönül Yazar yaşadığı süreci basın mensupları ile paylaştı. Yapmış olduğu evlilikler ve yıllara meydan okuyan güzelliği ile akıllara kazınan Gönül Yazar'ın pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı ve hastanede tedavi gördüğü açıklanmıştı. 

87 yaşında olan ünlü şarkıcı hayatını kaybetmesi durumunda mirasını kime bırakacağını da açıkladı. Gönül Yazar hem son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı hem de kızının çok mirasa konduğunu belirterek kendi malvarlığını kızına bırakmayacağını ve bağışlayacağını söyledi. İşte o açıklamalar…

GÖNÜL YAZAR'IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL, İYİLEŞTİ Mİ?

Hastalığı hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Gönül Yazar "Bu olay 4-5 ay önce oldu. Evimdeyim, çok iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Merak etmeyin. Arkadaşıma hastalığımı anlattım, o yeni sanmış. Kabahati yok. Doktorlar '6'ncı ay kontrole gel' dedi. Bir ay sonra kahve içmeye giderim." dedi. 

Mirasla ilgili açıklamalar da yapan Yazar, "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi'den... Allah'a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalılanmış, LÖSEV'e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizlerde gideceğiz, o zaman onlara kalacak" dedi.

Gönül Yazar'ın Erol Simavi ile yaşamış olduğu ilişkisinden bir kızı olmuştu. Ünlü şarkıcının kızına babasından yüksek miktarda miras kaldığını belirten taş bebek bu nedenle kendi mirasının LÖSEV'e bağışlayacağını söyledi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayramda Ankara'da evde oturmaya son! O yerlere ücretsiz girebileceksiniz

Bayramda Ankara'da evde oturmaya son! O yerlere ücretsiz girebileceksiniz