Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan hakkında bomba iddia!

Oynadıkları dizide performanslarıyla büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin hakkında şoke eden iddia! Onur Akay'ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan hakkında bomba iddia!

Ya Çok Seversen dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın set dışında da görüştüğü iddia edildi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, oynadıkları dizide performanslarıyla büyük beğeni toplayan ikilinin, set dışında bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendiğini kaleme aldı.

ankara-23.jpg

Hafsanur Sancaktutan'ın aşk itirafı!

"Hafsanur Sancaktutan’ın aşk rüzgârı!" başlıklı bir yazı yazan Onur Akay:

"Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan ‘Ya Çok Seversen’ isimli dizide her hafta esen aşk rüzgârlarının, set dışında da etkili olduğu bilgisine ulaştım. Bürsin ve Sancaktutan’ın set dışında bir mekânda samimi bir şekilde görüntülenmiş. Yalnız görüntüleyen kişi bir gazeteci değil! O anda o mekânda bulunan Kerem Bürsin hayranı bir kız… Ayrıca Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan, kendilerini görüntüleyen o kızı fark etmiş ve yanına giderek o görüntüyü silmesi için ricada bulunmuşlar. Kız da Kerem Bürsin’e hayran olduğunu dile getirerek, onların bu ricasını kırmamış ve o görüntüleri silmiş. Görüntüler silinse bile o gün bu olaya şahit olanlardan bize gelen bilgiler doğrultusunda, bende konuyu araştırdım. O mekânda Hafsanur Sancaktutan Kerem Bürsin'e yakınlaşmış. Kerem'im elini tutmuş, öpmek istemiş. Fakat Bürsin kendisini sürekli geri çekmiş. Bürsin’in yakın erkek arkadaşlarından öğrendiğim bilgiler ise çok ilginç. Kerem Bürsin yakın erkek arkadaşları ile sohbet ederken, Hafsanur Sancaktutan’ın kendisine aşık olduğunu, sevgili olmak istediğini açık açık itiraf ettiğini söylemiş. Ancak Bürsin, arkadaşlarına Hafsanur Sancaktutan’dan elektrik alamadığını, hatta Hande Erçel’den sonra hiç kimseye aşık olamadığını ve Hafsanur Sancaktutan’la bir ilişki yaşamayı düşünmediğini ifade etmiş." şeklinde yazdı.

Haberankara.com

Kaynak: Onur Akay

SONRAKİ HABER