ANASAYFA Magazin Hadise Torreira ile hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!

Hadise Torreira ile hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!

Ünlüler dünyasında her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak başarılı pop şarkıcısı Hadise'nin Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile sevgili olduğu haberleri yapılmıştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Hadise Torreira ile hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, hit olan şarkıları haricinde özel hayatı ile de gündemde yer edinmeye devam ediyor. 2022 yılında İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen fakat 1 yıl dolmadan boşanan Hadise'nin adı daha sonrasında çok başka bir isimle anılmıştı.

HADİSE'DEN O HABERLERE NET CEVAP

2022 yılında transfer olduğu Türkiye'ye çabuk adapte olan Lucas Torreira gönlünü oyuncu Devrim Özkan'a kaptırmıştı. İki ismin gözler önünde yaşadığı aşk bir süre sonra sona ermiş ve çift yollarını ayırmıştı. Torreira'nın adı ise daha sonra Hadise ile anılmış ve iki ismin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

“LUCAS BENİ DİNLEMEYE GELDİ”

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Hadise bu iddiaları net bir şekilde yalanladı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hadise Torreira ile aralarında çıkan iddialara karşı “Lucas, beni dinlemeye geldi. Benim çok yakın arkadaşım, ben de maçlara gidiyorum, maç seyretmekten keyif alıyorum, çok huzurlu oluyorum maç izleyince” dedi. 38 yaşındaki şarkıcı aşk hayatında kimsenin olmadığını ve kendisini bu şekilde mutlu hissettiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika! FED faiz kararı açıklandı

Son Dakika! FED faiz kararı açıklandı