Haluk Bilginer'e 70'inci yaş sürprizi! Ailesi ve arkadaşları parti düzenledi!

Başarılı oyuncu Haluk Bilginer, 70'inci yaşına ailesi ve arkadaşlarının düzenlediği sürpriz partiyle girdi. Usta oyuncu, doğum günü sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Haluk Bilginer'e 70'inci yaş sürprizi! Ailesi ve arkadaşları parti düzenledi!

Usta oyuncu Haluk Bilginer 70 yaşına girdi. Bilginer'e arkadaşları ve ailesi sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Bilginer'in doğum günü partisine çok sayıda ünlü isim katılım gösterdi.

Haluk Bilginer, başarılı kariyeriyle her zaman çok konuşulan isimlerde biri oldu. 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu seçilen Haluk Bilginer'in geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Bilginer, 70'inci yaşına büyük bir partiyle "merhaba" dedi.

70'inci yaşına giren usta oyuncu Haluk Bilginer'e arkadaşları ve ailesi sürpriz bir doğum günü kutlaması organize etti. Bilginer, yaşadığı mutluluğu da "Muhteşem bir şeydi" diyerek belirtti. Usta oyuncunun doğum günü partisine ünlü isimler de akın etti. Haluk Bilginer'e ailesi ve arkadaşları sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Sürpriz doğum günü partisinde çok sayıda ünlü isim yer aldı. Doğum günü partisine Kıvanç Kılınç, Ozan Küren, Bülent Şakrak gibi ünlü isimler katıldı.

Haluk Bilginer'e 70'inci yaş sürprizi! Ailesi ve arkadaşları parti düzenledi!

"GERÇEKTEN BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ"

Oyuncu Bülent Şakrak, doğum günü partisinde bazı kareler paylaşarak, Haluk Bilginer'in doğum gününü kutladı. Şakrak, "Yürümeye çalıştığım yolun mimarlarından, ustam Haluk Bilginer. İyi ki doğdun" dedi. Büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Haluk Bilginer de "Muhteşem bir şeydi. Hepinize çok teşekkür ederim geldiğiniz için. Gerçekten beni çok mutlu ettiniz" ifadelerini kullandı.

Haluk Bilginer'in pastasının üzerinde Bilginer'in küçük bir heykeli bulunuyordu. Pasta, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve çok beğenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER