Hasan Can Kaya kaza mı geçirdi? Hasan Can kaya apar topar ameliyata alındı

Son dönemin yükselen komedyenlerinden Hasan Can Kaya'dan gelen haber hayranlarını endişelendirdi. Kaya'nın sağlık durumu kısa sürede günün en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

Hasan Can Kaya kaza mı geçirdi? Hasan Can kaya apar topar ameliyata alındı

Youtube üzerinden yayınladığı “Konuşanlar” adlı program ile yurt içi ve yurt dışında bir üne kavuşan Hasan Can Kaya dizi ve film oyunculuğu da yapmıştı. Renkli bir kişiliğe sahip olan Kaya bu sefer hayranlarını üzdü.

Hasan Can Kaya'nın bir kaza geçirdiği ve ameliyata alındığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Hasan Can Kaya'nın başına ne geldiği ve bundan sonra kariyerinde ne gibi bir durum olacağı konusu kısa sürede öğrenildi.

HASAN CAN KAYA'YA NE OLDU?

Genç komedyen edinile bilgiye göre evinde futbol oynarken düştü ve omzundan sakatlandı. Kaya geçirdiği ev kazasının ardından hızlı bir şekilde tedavi edilmesi için hastaneye götürüldü. Hasan Can Kaya'nın omzundan ameliyata alındığı ifade edildi. Bu durumun ardından Kaya'nın yurt dışında yapacağı turnenin ise ileri bir tarihe ertelendiği bilgisine ulaşıldı.

HASAN CAN KAYA AÇIKLAMA YAPTI

Kısa sürede gündem olan olay sonrasında Hasan Can Kaya sosyal medya hesabından endişelenecek bir durum olmadığına dair bir açıklama yaptı. Kaya “Konuşanlar bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için bir aksama olmayacak. Sadece Nisan ve Mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesini ertelemek durumunda kaldım” dedi.

Durumunun iyi olduğunu ifade eden Hasan Can Kaya herkese teşekkür etti. Yakın zamanda Hasan Can Kaya'nın kameralar karşısına çıkarak durumunu yüz yüze izah etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER