ANASAYFA Magazin İrem Derici açıkladı! Gökhan Fırat'la ayrıldı mı?

İrem Derici açıkladı! Gökhan Fırat'la ayrıldı mı?

Gökhan Fırat'la doludizgin bir aşk yaşayan ve aşkını vücuduna dövme yaptıran İrem Derici Atakan sonrası Fırat'la da yollarını ayırdı.
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
İrem Derici açıkladı! Gökhan Fırat'la ayrıldı mı?

Çalkantılı aşk hayatı ile adından söz ettiren İrem Derici kendisinden 7 yaş küçük Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Atakan ile ilişkisi hayranlarını da sevindiren İrem Derici'den düğün tarihi açıklaması beklenirken sürpriz bir şekilde Derici ilişkisini sonlandırdığını duyurmuştu. 

İREM DERİCİ ATAKAN'LA NEDEN AYRILDI?

İrem Derici yapmış olduğu açıklamasında "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi’ şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına." diyerek hem kendisinin hem de Atakan'ın son derece yoğun çalıştığını ve bu nedenle birbirlerine zaman ayıramadıklarını belirterek ayrılma kararı aldıklarını açıklamıştı. 

İREM DERİCİ VE GÖKHAN FIRAT AYRILDI MI?

Atakan'la ilişkisini sonlandıktan sonra fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye başlayan İrem Derici “Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem” açıklamasının ardından bu ilişkisini de sonlandırdığını duyurdu. 

Fırat ile olan tüm karelerini sosyal medya hesabından kaldıran İrem Derici, aynı zamanda Gökhan Fırat'ın sosyal medya hesabını da takipten çıktı. İrem Derici "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben" yazarak ayrılık dedikodularına son noktayı koydu. Böylelikle İrem Derici bir kere daha evlilik haberi bekleyen hayranlarına ayrılık duyurusu yapmış oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Hanım Evinde Hıdırellez coşkusu yaşandı

Pursaklar Belediyesi Hanım Evinde Hıdırellez coşkusu yaşandı