İstanbul'dan Ankara'ya büyük transfer! Ünlü gazetecinin adresi belli oldu!

Ülkemizin deneyimli habercileri arasında yer alan Ali Çiçek, Haber Global'de bir süredir Özel Haberler Şefliği görevini yürütüyordu. Haber Global'in Özel Haberler Şefi Ali Çiçek, önemli bir karara imza attı. Haber Global ile yollarını ayıran Ali Çiçek'in yeni adresi belli oldu.

İstanbul'dan Ankara'ya büyük transfer! Ünlü gazetecinin adresi belli oldu!

Türkiye'de basın sektöründe yaşanan gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ülke gündeminin nabzını tutan deneyimli habercileri takip eden pek çok vatandaş da son dönemde Haber Global'de başarılı işlere imza atan Ali Çiçek'in ayrılık kararını merak etti.

Uzun bir süredir Haber Global'de Özel Haberler Şefi olarak görevini sürdüren deneyimli haberci Ali Çiçek, buradaki görevinden ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık kararını duyuran Çiçek'in yeni adresi de belli oldu.

HABER GLOBAL'DEN AYRILAN ALİ ÇİÇEK'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Gazeteci Ali Çiçek, Instagram hesabı üzerinden yayımladığı görselde ‘’HaberGlobal’e veda vakti…
Çok yakında başka bir şehirde, başka bir kurumda görüşmek üzere…'' açıklamalarına yer vermişti. Çiçek'in yeni adresi merak konusu olurken detaylar da belli oldu. Gazeteci Çiçek, daha önce Kanal A, Kanal 7, TRT1, Tv8 ve Show Haber Merkezleri'nde yaptığı özel haber ve dosyalarla adından söz ettirmişti. Geçtiğimiz günlerde Özel Haber Şefliği görevini yürüttüğü Haber Global ile yollarını ayıran Gazeteci Çiçek'in yeni adresi belli oldu. Haber Global ile yollarını ayırma kararı alan Gazeteci Çiçek’in yeni adresi Beyaz TV oldu.

İstanbul'dan Ankara'ya büyük transfer! Ünlü gazetecinin adresi belli oldu!

Beyaz TV Haber Koordinatörü Gökhan Gerçek’in ekibine katılan Ali Çiçek, yeni kanalında koordinatör yardımcısı olarak görev yapacak. Ali Çiçek'in yeni görevinde imza atacağı işler de takipçileri tarafından şimdiden merak konusu oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER