ANASAYFA Magazin Kadir İnanır neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nedir?

Kadir İnanır neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nedir?

Yeşilçam'ın sevilen jönleri arasında yer alan Kadir İnanır geçtiğimiz pazar günü hastaneye kaldırılmıştı. Entübe edildiği duyurulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama gelirken hayranları da güncel sağlık durumunu merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kadir İnanır neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nedir?

Yeşilçam'ın sevilen jönleri arasında yer alan Kadir İnanır 24 Mart Pazar günü beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde entübe edildiği duyurulan Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak edilirken ‘’Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. 

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler yakından takip edilmeye devam ederken İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın tedavisine hemen başlanmıştı. Beyine pıhtı atması sonucu hastaneye götürülen Kadir İnanır'ın tedbir amaçlı entübe edildiği bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bu çerçevede ‘’Kadir İnanır sağlık durumu nasıl, kaç yaşında?'' soruları da gündemdeki yerini aldı. 

KADİR İNANIR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan geldi. Kadir İnanır'ın uyandırıldığını duyuran Prof. Dr. Sağlam, "Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi. İletişim kurabiliyor, cevap veriyor. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun." dedi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili konuşarak; "24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sayın İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" demişti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı