ANASAYFA Magazin Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, iyi mi, son durum ne?

Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, iyi mi, son durum ne?

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Kadir İnanır hakkında gelen üzücü haber ile birlikte geçirdiği inme sonucunda hastaneye kaldırıldığı ifade edilmişti. Bakan Koca sağlık durumu hakkında yeni açıklamada bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, iyi mi, son durum ne?

Evinde geçirdiği inme sonucunda bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak edilmeye devam ediyor. Hem doktorundan hem de Bakan Koca tarafından açıklamaların yapılması ile birlikte İnanır'ın sağlık durumu hakkında son dakika gelişmeleri aktarıldı.

DOKTORDAN İLK AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Sevenleri tarafından sağlık durumu merak konusu olan Kadir İnanır hakkında son durumu hakkında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır ambulansla hastanemize geldi. İlk geldiği andan itibaren acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktoru, girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekibimiz hızlıca toparlandı. İlk değerlendirmede, geldiğinde sağ tarafında felç vardı, şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı. Beyin tomografisi çekildi, beyni besleyen ana damarda tıkanıklık tespit edildi.

Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. İşlemden sonra çekilen MR görüntülerinde de işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beynin beslenmesi şu anda iyi. Entübe olarak yoğun bakıma alındı. İlk 24- 48 saat içerisinde bir uyandırma yapılmayacak gelişebilecek komplikasyonlar olmadığı sürece. İşlem çok başarılı geçti. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” şeklinde duyuru yapılmıştı.

Bununla birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da İnanır'ın entübe edildiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yaşanan bu üzücü olayın ardından bugün son dakika açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sayın İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." diyerek gelişmeleri aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu?

2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu?