Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Milyonların takip ettiği Kızılcık Şerbeti yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Show TV ekranlarının tartışmasız en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran Kızılcık Şerbeti oldukça heyecanlı sezon finali bölümüyle heyecanı dorukta bırakırken birçok kişi Kızılcık Şerbeti yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak etmeye başlamıştı. Peki Kızılcık Şerbeti ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Haziran ayında sezon finaline giren Kızılcık Şerbeti oldukça heyecanlı sezon finali bölümüyle resmen akıllara kazınmıştı. Milyonların takip ettiği Kızılcık Şerbeti yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

de24492fac06f8a6086d97de584df7f6-630x314.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sezon finaline giriş yapan Show TV'nin en sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ile ilgili detaylar merak konusu olurken izleyiciler arama motorları üzerinden ''Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman?'' gibi soruların yanıtı aratılmaya başlandı.

"Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusu dizinin sıkı izleyicileri tarafından merak edilirken dizinin yeni sezonuna dair detaylar geldi. 9 Haziran Cuma günü 29. yeni bölümüyle 1. sezon finalini gerçekleştiren Kızılcık Şerbeti'nin ne zaman başlayacağı belli oldu.

64839052a468600aa448dc57.webp

KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gelen açıklamalar doğrultusunda milyonları merakla ekrana kitleyen Kızılcık Şerbeti dizisinin Eylül ayında 2. sezon ile yeniden izleyici karşısına çıkmasının beklendiği açıklandı.

Kızılcık Şerbeti final bölümünde Duru aldatıldığını tüm ailenin önünde kanıtlarıyla birlikte Fatih'in yüzüne vurarak boşanmak isterken o sırada Alev ve Ömer'in en heyecanlı günüdür çünkü evlilik kararları alınmış ve istedikleri ev tutulmuştur. Duru'ya Alev yardım ederken aynı zamanda Alev ve Pembe arasında da Abdullah Bey için küçük bir çekişme gerçekleşmiştir.

KIZILCIK ŞERBETİ FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Bu sırada ikiz bebeklerine hamile olan Doğa evden çıkarak parka giderken parkta aniden doğum başlar. Hastaneye kaldırılan Doğa'nın ilk haberini alan Alev ve Ömer olurken haberin ardından yaşadıkları trafik kazası ile Alev ve Ömer ikilisinden birisi hayatını kaybetmiştir. Henüz hayatını kaybeden kişinin kim olduğu ise bilinmiyor.

SONRAKİ HABER