ANASAYFA Magazin Melisa Sözen sevgilisi Harun Tekin'e ilanı aşk etti! 41 mevsim biriktirdik birlikte

Melisa Sözen sevgilisi Harun Tekin'e ilanı aşk etti! 41 mevsim biriktirdik birlikte

Oyuncu Melisa Sözen, Mor ve Ötesi aslı müzik grubunun solisti Harun Tekin ile yaşadığı dillere desten aşkla gündem olmaya devam ediyor. İkilinin hayranları evlilik açıklaması beklerken oyuncu Sözen, sevgilisine sosyal medya hesabı üzerinden ilan-ı aşk etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Melisa Sözen sevgilisi Harun Tekin'e ilanı aşk etti! 41 mevsim biriktirdik birlikte

Magazinin gündeminde yer alan ünlü çiftlerin attıkları her adım yakından takip ediliyor. Ünlü çiftlerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımları gündemden düşmezken bu kez oyuncu Melisa Sözen, sanatçı sevgilisi Harun Tekin'e aşkını ilan etti. Melisa Sözen (38) son olarak 423 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından sevgilisi Harun Tekin (46) ile yeni fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. 

Uzun zamandır Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Oyuncu Melisa Sözen'den Harun Tekin'e özel bir mesaj gelirken takipçileri ‘bu ne romantizm’ demeyi ihmal etmedi. 

MELİSA SÖZEN: "EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Daha önce 'Çemberimde Gül Oya', 'Bir Bulut Olsam', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde rol alan Melisa Sözen, uzun yıllardır Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyor. Oyuncu Sözen, son olarak ilişkisiyle ilgili, "Mutlu sağlıklı huzurlu devam ediyoruz. Evlenmeyi düşünmüyoruz. Bu halimizle devam ediyoruz böyle mutluyuz" açıklamasında bulunmuştu. 

Ünlü oyuncu Sözen, kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına "41 mevsim biriktirdik birlikte" notunu düştü. Şarkıcı da sevgilisine kalp emojisiyle karşılık verdi. Hayranları, ikilinin gönderisine; "Çok güzlesiniz", "41 kere maşallah", "Harika bir çiftsiniz" ve "Mutluluğunuz daim olsun" gibi yorumlar yaptı. Paylaşım kısa süre içerisinde beğeni ve yorum alırken Sözen'in saçlarını kestirmesi de dikkat çekti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı!

Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı!