Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturuyor

Oynadığı karakterler ile son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden olan Dizdar özel hayatı ile de konuşuluyor. Ünlü oyuncunun bir süredir birlikte olduğu sevgili ile yarın evleneceği öğrenildi.

Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturuyor

Genellikle komedi yapımlarında oynayan fakat dramda da canlandırdığı roller ile ses getiren Merve Dizdar 2021 yılında 13 yıllık evliliğini sonlandırma kararı almıştı.

Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Gürhan Altundaşar ile ayrıldıktan sonra Cihan Ayger ile bir ilişki yaşamaya başlayan Dizdar'ın MuhabirOnline'dan Akif Yaman’ın özel haberine bir kez daha dünya evine gireceği öğrenildi.

SADE BİR TÖREN OLACAĞI İFADE EDİLDİ

37 yaşındaki oyuncunun yarın yakın arkadaşları ve aile üyelerinin katılımı ile sade bir törenle evleneceği öğrenildi. Cannes Film Festivalinde kazandığı En İyi Kadın oyuncu rolü ile kariyerine seviye atlatan Dizdar özel hayatı ile yeniden gündem oldu.

Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturuyor

Ünlü oyuncunun hayranları, Dizdar'ın mutlu olmasını önemsediklerini ifade eden paylaşımlarda bulundular. Merve Dizdar'ın müstakbel eşi olacak Cihan Ayger ise Dizdar'dan çok farklı bir sektörde çalışıyor.

Cihan Ayger hayatına iş dünyasında devam eden biri isim olarak biliniyor. Bir şirkette müdür pozisyonunda çalışan Ayger'in de Dizdar'a göre çok daha kısa süren bir evlilik tecrübesi yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER