Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı!

Fenomen Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, bir süredir beraber olduğu sevgilisiyle nişanlandı. Murat Övüç'ün nişanda gelinine 2 kilo altın takması ise sosyal medyada gündem oldu.

Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı!

Fenomen Murat Övüç, oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın takması ile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Her yaptığı olay olan, söylediği sözlerle ve davranışlarıyla sık sık gündem olan Murat Övüç'ün oğlu nişanlandı. Fenomen Murat Övüç, oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı.

10 odalı bir malikanede oturduğunu ve kasasını açıp dolarlarını, eurolarını öptüğünü anlatan Murat Övüç, adından söz ettirmeye devam ediyor. Oğlunun nişanında gelinine taktığı altınlarla gündem olan Övüç, dikkatleri üzerine çekti.

"CANIM EVLATLARIM BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Burakcan Övüç, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişan yaptı. Murat Övüç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçileriyle nişandan kareleri paylaştı. Siyah takım elbisesi giyen ünlü fenomenin mutluluğu ve heyecanı ise gözlerden kaçmadı.

Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı!

Oğlu ve geliniyle olan karesini gönderi olarak paylaşan Murat Övüç, paylaşımının altına "Canım evlatlarım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" notunu düştü. Murat Övüç'ün paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yorumlardan bazıları ise şu şekilde:

"Gelin size daha çok benziyor."

"Takım elbise çok yakışmış. Aslanlar gibi evladının arkasında duran bir baba. Gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar."

"Hepiniz çok şık olmuşsunuz, mutluluklar dilerim."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER