ANASAYFA Magazin Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil ne iş yapıyor?

Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil ne iş yapıyor?

Renkli kişiliği ve yer aldığı yapımlar ile adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. 50 yaşındaki Yılmaz'ın yeni sevgilisinin Necla Karahalil olduğu öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil ne iş yapıyor?

Stand-Up gösterileri ve rol aldığı Vizontele, G.O.R.A ve Yahşi Batı gibi filmler ile akıllarda yer edinen Cem Yılmaz aşk hayatı ile de magazin gündeminde üst sıralarda yer alan bir isim olarak ön plana çıkıyor.

CEM YILMAZ YENİ SEVGİLİSİNİ DUYURDU

2012 yılında Ahu Yağtu ile bir evlilik yapan ve kısa bir süre sonra boşanan Yılmaz'ın 1 oğlu bulunuyor. Oğlu ile iyi bir ilişki yürüttüğü bilinen Yılmaz, boşanma süresinin ardından Ayşe Hatun Önal, Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya gibi isimler ile sevgili olması ile gündeme geldi.

Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir aşka yelken açtığı ve bu ismin genç Necla Karahalil olduğu öğrenildi. Sinema ya da müzik dünyasında olmayan Karahalil'in kim olduğunu merak edenler hayat hikayesini araştırmaya başladı.

NECLA KARAHALİL KİMDİR? NECLA KARAHALİL NE İŞ YAPIYOR?

Necla Karahalil, 1987 Ağustos Tekirdağ doğumlu. İlkokul, ortaokul ve liseyi doğduğu şehirde okudu. Üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik Tasarım Bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra grafik tasarım ile tekstili birleştirerek koleksiyonlar hazırladı. Uzun yıllar İstanbul'da yaşadıktan sonra Tekirdağ'a geri döndü. 

Necla Karahalil bir süredir pilates eğitmenliği yapmakta ve sosyal medya üzerindeki bazı platformlarda içerik üretmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil 30 ilde FETÖ mensuplarına Kıskaç 10 Operasyonu! 91 kişi gözaltına alındı

Ankara dahil 30 ilde FETÖ mensuplarına Kıskaç 10 Operasyonu! 91 kişi gözaltına alındı