ANASAYFA Magazin Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu?

Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu?

Magazinin gündemin tutuklu bulunan Bahar - Nihal Candan kardeşler bulunuyor. İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmalarında adını duyuran sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. Anoreksiyaya yakalandığı belirtilen Nihal Candan'ın kilo verdiği ifade edilirken sağlık durumu sorgulanan konular arasında yer aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu?

Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu? - Magazin dünyası, beş buçuk ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin akıbetine odaklandı. Son olarak cezaevi yönetimini protesto ettiği için kendini aç bıraktığı söylenen Nihal Candan'ın kilo verdiğinin iddia edilmesi üzerine meraklar da arttı. 

Nihal Candan'ın sağlık durumu ile ilgili ayrıntılar merak edilirken anoreksiyaya yakalandığı belirtilen Nihal Candan'ın kilo vermesi gündem oldu. Magazin tutkunları ‘’Nihal Candan sağlık durumu nasıl, anoreksiya mi oldu?'' sorularına yanıt ararken son bilgiler de ortaya çıktı. 

NİHAL CANDAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Yemek yememe hastalığına yakalandığı ifade edilen Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü ve psikolojisinin de bozuk olduğu öğrenilirken hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi.

 Durumu değerlendiren mahkeme, Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi. Nihal Candan'ın bugün saat 17.00'de tahliye edilmesini beklediklerini belirten Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Beklediğimiz bir karardı. Tedavisine hastane ortamında devam edilecek" dedi. Bu kapsamda 26 Nisan Cuma günü saat 17.00'da Nihal Candan'ın hastaneye sevk edilmesi bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi çocuklara yönelik kültür sanat etkinliklerine devam ediyor

Pursaklar Belediyesi çocuklara yönelik kültür sanat etkinliklerine devam ediyor