ANASAYFA Magazin Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision heyecanı yaşatıyor

Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision heyecanı yaşatıyor

Uzun yıllardır Eurovision'a katılmayan Türkiye, Eurovision özlemi çekerken ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden sahnede olacak. Ülkemizi sahnede bir kez daha temsil eden olan ünlü sanatçı Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısıyla ülkemize Eurovision heyecanı yaşatacak.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision heyecanı yaşatıyor

Türkiye'de uzun yıllar boyu yaşanan Eurovision heyecanı, 2013 yılı itibariyle sona erdi. Eurovision heyecanı yaşamak isteyen vatandaşlar, Türkiye'nin yeniden yarışmaya katılmasını isterken sürpriz bir açıklama geldi. 2003 yılında Eurovision'da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, Eurovision'da bu akşam düzenlenecek olan ikinci yarı finalde konuk şarkıcı olarak sahneye çıkacak. “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek olan Eurovision birincimiz Sertab Erener, kıyafetini takipçileriyle paylaşarak heyecanına ortak olunmasını istedi.

2024 Eurovision Şarkı Yarışması, İsveç'in Malmö kentinde tüm heyecanıyla sürüyor. Bu akşam ikinci yarı final heyecanının yaşanacağı Eurovision'da Sertab Erener sahneye konuk şarkıcı olarak çıkarak "Everyway That I Can" şarkısını seslendirecek.

SERTAB ERENER 21 YIL SONRA EUROVİSİON SAHNESİNDE

21 yıl sonra Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener, giyeceği kıyafeti takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 59 yaşındaki sanatçı Erener'in tercihi sarı renkli, siyah transparan kol detayları ve korse detayı olan bir elbise oldu.

Sertab Erener, paylaşımına "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?" notunu düştüğü paylaşımında takipçilerinden de tam not aldı. 

Sertab Erener, daha önce yarışma gecesi için sıkı bir hazırlık sürecine girdiğini ve "Everyway That I Can" şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğini açıklamıştı. 

Öte yandan Sertab Erener, 2003'te Letonya'nın Başkenti Riga'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi "Everyway That I Can" adlı şarkıyla temsil etmiş, birinci olmuştu. Eurovision bu akşam 21.00'de yayınlanıyor olacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilim insanları kalın bir atmosfere sahip süper Dünya keşfetti

Bilim insanları kalın bir atmosfere sahip süper Dünya keşfetti