ANASAYFA Magazin Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü!

Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü!

Şu anda Türkiye'nin en uzun süredir devam eden dizisi unvanını açık ara elinde bulunduran Arka Sokaklarda heyecan verici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda diziden ayrılan Çoruh diziye yeniden dahil oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü!

2006 yılında yayın hayatına başlayan ve 20 yıla doğru adım adım giden polisi dizi Arka Sokaklar bir kez daha gündem olmayı başardı. Dizi ile özdeşleşen ve kendine has tiplemesi ile replikleri akılda kalan Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Güneri karakteri dizi kadrosuna yeniden dahil oldu.

MESUT KOMİSER GERİ GELİYOR

Dizinin kadrosunda yer aldıktan sonra farklı yapımlarda yer alan fakat projelerin ömrü kısa olmasından ötürü ne yapacağı merak edilen ünlü oyuncu Çoruh dizinin yayınlanan son fragmanında görüldü. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu olay sonrası dizinin hayranları merakla yeni bölümü beklemeye başladı. 

Şevket Çoruh katıldığı bir programda karakteri çok sevdiğini fakat tiyatro çalışmaları ve yorulduğu için ayrılma kararı aldığını söylemişti. Dizinin ilk zamanlarından beri kadroda olan Çoruh'un o dönem ayrılması hayranlarını çok üzmüştü.  632. bölümde diziden ayrılan Çoruh, 40 bölüm aradan sonra yeniden dizi ekibine dahil olacak. Dizi 672. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  

Arka Sokaklar dizisine önceki dönemlerde de yeniden dahil olan oyuncular olmuştu. İlker İnanoğlu, Uğur Pektaş gibi isimler sevilen diziden ayrıldıktan sonra yeniden ekibe gelen isimler arasında yer almışlardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toz taşınımı devam ediyor mu, bugün Ankara'da hava nasıl olacak?

Toz taşınımı devam ediyor mu, bugün Ankara'da hava nasıl olacak?