ANASAYFA Magazin Sharon Stone'nin Kurtlar Vadisi sözlerine dizinin senaristi Bahadır Özdener cevap verdi

Sharon Stone'nin Kurtlar Vadisi sözlerine dizinin senaristi Bahadır Özdener cevap verdi

Dünyanın en bilinen aktrislerinden olan Stone 2005 yılında Kurtlar Vadisi dizisine konuk olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu tecrübesine dair açıklamalarda bulunan 66 yaşındaki oyuncu sette kimsenin İngilizce bilmediğini iddia etmişti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sharon Stone'nin Kurtlar Vadisi sözlerine dizinin senaristi Bahadır Özdener cevap verdi

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan olan Kurtlar Vadisi geniş bir coğrafyada hayran kitlesine sahip olmuştu. Yurt dışında da beğenilerek takip edilen dizi 3 farklı konseptte ve 4 farklı filmle devam etmişti.

Dizi yayınlandığı dönemde ünlü oyuncuları da konuk olarak kadrosunda barındırmıştı. Hollywood'un efsaneleşmiş yapımlarında yer alan Sharon Stone ve Andy Garcia 2005 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde 2 bölümde rol almıştı. Bu olay ülke ve dünyada haber konusu olmuş, dev oyuncuları kadrosunda misafir eden dizi adından söz ettirmeyi başarmıştı.

“NELER OLUP BİTTİĞİ HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİMİZ YOKTU”

Yayınlanan bölümlerin üzerinden yıllar geçmesinin ardından Stone dizide yer alması hakkında şaşırtıcı söylemlerde bulunmuştu. Ünlü oyuncunun katıldığı bir programda “Kimse İngilizce konuşmuyordu. Onların bize ne dediğini bilmiyorduk. Andy ile neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Sahnelerin konusunu bilmiyorduk. Kaybolmuş haldeydik. Çok büyük büyük bir sette, dev bir malikaneydik. İnanılmaz kıyafetler giymiştik. Gördüğüm en lüks setti ama kimse İngilizce konuşmuyordu ve biz ne yaptığımızı hiç anlamamıştık” dediği haberlerinin hızlıca yayılmasının ardından dizinin senaristi Bahadır Özdener'den yanıt geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre Özdener başta dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın yurt dışında yaşamasından da dolayı çok iyi ingilizcesi olduğunu ifade ederek “Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi yönetmenimiz Serdar Akar’dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi’nin İngilizcesi de kusursuzdur çünkü uzun yıllar Amerika’da yaşadı” şeklinde konuştu.

Sharon Stone ve Kurtlar Vadisi konusunun yıllar sonra tekrar gündem olması magazin gündeminde adından söz ettirdi. Dizinin hayranları ise aradan geçen yıllara rağmen halen dizinin yeniden başlamasını istediklerini ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü

Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü