Sıla sevgilisi İlker Kaleli ile evleniyor mu? Hayranlarının beklediği soru cevaplandı

Son yılların sevilen isimlerinden olan ve özel hayatında da sık sık gündeme gelen Sıla çalkantılı aşk hayatının ardından bir süredir oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşıyordu. Ünlü sanatçı kendilerine yöneltilen soruya açık bir şekilde yanıt verdi.

Sıla sevgilisi İlker Kaleli ile evleniyor mu? Hayranlarının beklediği soru cevaplandı

Dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Sıla, kişisel hayatı ile gündemden düşmüyor. Ahmet Kural ile başlayan tutkulu bir şekilde başlayan aşkı daha sonrasında mahkeme koridorlarında şiddet davalarına dönüşen Sıla yaşanılan olayların ardından İran asıllı ünlü şef Hazer Armani ile kısa süren bir evlilik yaşamıştı.

SILA'DAN AŞK HAYATINA DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Boşanmasının ardından gönlünü ünlü oyuncu İlker Kaleli'ye kaptıran Sıla, sık sık Kaleli ile aralarında devam eden ilişkiye dair açıklamalarda bulunuyordu. 43 yaşındaki şarkıcı hayranlarının merak ettiği İlker Kaleli ile evlenip evlenmeyeceği sorunu cevapladı. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Sıla ile İlker Kaleli'nin evlilik gibi bir planı bulunmuyor.

Sıla sevgilisi İlker Kaleli ile evleniyor mu? Hayranlarının beklediği soru cevaplandı

“BÖYLE ÇOK İYİYİZ”

Kendilerine sorulan evlilik sorusuna net bir yanıt veren Sıla “Seviyeli, saygılı ve mutlu bir hayatımız var. Böyle çok iyiyiz. Akış içinde hayat iyidir. Benim öyle niyet ettiğim şeyler yoktur. En önemlisi, ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunuz” diyerek içinde bulundukları durumun dışına çıkmak istemediklerini işaret etti.

Kaleli'nin iyi bir söz ve metin yazarı olduğunu söyleyen Sıla beraber ev ortamında müzik yaptıklarını ve ilerde bu konu hakkında bir şeyler yapabileceklerini işaret ederek açık kapı bıraktı. İlker Kaleli'de son olarak Kara adlı bir dizide rol almış, dizi 5 bölümün ardından düşük reyting gerekçesiyle iptal edilmişti.

SONRAKİ HABER