ANASAYFA Magazin Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Heyecanın ve rekabetin her hafta arttığı Survivor'da her hafta yarışmacı sayısı azalıyor. Adada yarışmacı sayısı azaldıkça kimin kazanan olacağı daha çok tahmin ediliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Yayınlandığı gün reytinglerde ilk sıralarda yer alan Survivor'da haftanın elemesine adım adım yaklaşılıyor. Türk televizyonlarının bir efsane haline gelen programında yarışmacılar zorlu ada koşullarında şampiyonluk için yarışıyor.

2. İSİM BELİRLENDİ

Yarışmacı sayısının giderek azaldığı Survivor 2024 All Star'da gerilim artmaya devam ediyor. Yarışmacıların oyunlarındaki performanslarının ön planda olduğu bu sezonda dışarıdan SMS ile izleyiciler oylamaya katılamıyor. Bu nedenle kimin kazanacağının daha da merak konusu olduğu bu özel sezonda bu haftanın eleme sürecinde bir gelişme daha yaşandı.

Takımlar arasında oynanan son dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızılar oldu. Bir kez daha eleme adayını belirlemek için oylamaya giden Mavi Takım'da 2. eleme adayı Batuhan oldu. Son zamanlarda sık sık eleme potasına giren Batuhan'ın bu seferde eleme potasından çıkıp çıkamayacağı merak edilmeye başlandı.

KİMİ ELENECEĞİ PERŞEMBE GÜNÜ BELLİ OLACAK

Eleme için belirlenen ilk isim Yunus Emre olmuştu. Sezonun adı polemiklere çok karışan yarışmacısı Yunus Emre'de sık sık eleme potasına giren isimler arasında yer almıştı. Seyircilerin heyecanla beklediği eleme oyunu Perşembe günü gerçekleşecek. İzleyiciler eleme potasına girecek diğer adayları ve eleme gününü beklemeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak!

Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak!