ANASAYFA Magazin Survivor 2024 eleme adayı kimler oldu? İki isim birden seçildi

Survivor 2024 eleme adayı kimler oldu? İki isim birden seçildi

Heyecan dolu yarışmalara sahne olan Survivor'da birleşme partisi öncesi elemelerde hızlanma yaşandı. Bundan dolayı son bölümde 2 eleme adayı seçildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Survivor 2024 eleme adayı kimler oldu? İki isim birden seçildi

Geçen hafta Yaman'ın adaya veda etmesinden dolayı elenecek bir sonraki ismin kim olacağı merak konusu olmuştu. Yarışmacıların tamamı da potaya girmemek için ellerinden geleni yapmayı sürdürüyor.

İKİ İSİM SEÇİLDİ

Yarışmaca 5. aya girilmesine az bir zaman kala birleşme partisi dönemine girildiği söylenmiş ve seyircilerde adalar birleştiğinde bireysel olarak nasıl performanslar yaşanacağını görmeyi beklemeye başlamıştı.

Birleşme partisi öncesinde yarışmada hızlanma yaşandı. Bu bölümde iki dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Yayınlanan bu bölümde eleme oyununun her ikisini de kazanan taraf kırmızı takım oldu.

Bundan dolayı mavi takım 2 tane eleme adayı belirledi. Konseyde yapılan seçim sonrasında eleme adayı olarak seçilen isimler Berna ve Damla oldu. Bu iki ismin haricinde eleme potasına girecek diğer isimlerin kimler olacağı merak ediliyor.,

DEMET AKALIN SÜRPRİZİ

Öte yandan sosyal medyada yarışmayı çok sevdiğini dile getiren ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın'ın birleşme partisine katılmak için adaya gittiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından Survivor adasındaki anlarına dair fotoğraflar paylaşan Akalın takipçilerine pazar gününü beklemelerini işaret etti.

Bu pazar günü yapılacak birleşme partisinde her sene olduğu gibi yarışmacıların ve konukların eğlenceli anlarına şahit olunması bekleniyor. Adaların birleşmesi ve mücadelelerin bireysel olması öncesi birleşme partileri yarışmacılar içinde önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman Genel Müdürlüğü 124 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Orman Genel Müdürlüğü 124 sözleşmeli personel alımı yapacak!