ANASAYFA Magazin Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı

Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı

Survivor All Star 2024 yarışmasında haftalar geçtikçe gerginlik artmaya devam ediyor. Günlerdir adada zor şartlar altında yaşayan yarışmacılar zaman zaman birbirleri ile sert anlar yaşıyor. Son yaşanan eleme oyununda da benzer anlar yaşandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı

Her hafta kıran kırana mücadelelere sahne olan Survivor 2024 yarışmasında yarışmacılar birer birer azalıyor. Yarışmalarda yaşanan kavga anları tüm programın önüne geçen anlara sebep oluyor.

KADINLAR MÜCADELESİ

Ülkemizde milyonlar tarafından izlenen Survivor'da adaya bir kişi daha veda etti. Eleme potasına giren Aleyna, Merve, Berna ve Damla arasında oynanan eleme yarışmaları heyecanla takip edildi. Kadınlar müsabakası yaşanan oyunlarda Aleyna  ile Damla  Merve ile Berna eşleşti. Aleyna ile Damla arasında oynanan oyunda kazanan Damla olurken, Merve ve Berna arasında oynanan oyunda son iki isim arasına kalan yarışmacı Berna oldu.

Aleyna ve Berna arasında oynanan ve kaybedenin yarışmadan eleneceği oyun ise tüm yarışmacılar tarafından heyecanla takip edildi. Berna ile Aleyna arasında oynanan oyunda kazanan isim ise Aleyna oldu ve Adaya Berna veda etti. 

YARIŞMADA İPLER KOPTU

Berna'nın Aleyna için en az haz ettiğim kişi ile yarışmaktan dolayı mutluyum demesi Aleyna ile Berna arasında kavga çıkmasına neden oldu. Çok sinirli olduğu gözlemlenen Aleyna'yı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Geçen hafta ise yarışmaya veda eden isim Yaman olmuştu. Berna'nın da elenmesinin ardından gözler diğer yarışmalara çevrildi. Heyecan dolu yarışmanın yaz ayları içinde final yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalp hastalığı olan 4 günlük bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi

Kalp hastalığı olan 4 günlük bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi