Survivor 2024 finali ne zaman, finalistler belli oldu mu

Her sene milyonlarca insan tarafından her gelişmesine kadar takip edilen hayatta kalma yarışması Survivor'de beklenen dönem geldi. Büyük macera yaklaşık 6,5 aylık sürenin ardından sona erecek.

Survivor 2024 finali ne zaman, finalistler belli oldu mu

Acun Ilıcalı'nın 2005 yılından beri Türkiye ekranına getirdiği ve pek çok kişinin de ünlendiği bir program olan Survivor 2024 bu sene farklı bir anlam taşımıştı.

BU SENENİN ÖZELLİĞİ FARKLI OLDU

Son yıllarda eski yarışmacılar ve onların hayranlarından gelen SMS oylamasının yarışmanın adaletini bozduğu çağrılarının ardından bu sene yeniden bir düzenleme yapılmıştı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bu sene SMS olmayacağını, elemelerin bireysel performans ile yapılacağını söylemişti.

Yeni yılın ilk gününde başlayan Survivor 2024, 6 aydan fazla bir süre ekranda kalmasının ardından final yapacak. Yarışmayı sıkı bir şekilde takip eden isimler de finalin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre Survivor All Star 2024 finali 13 Haziran'da yapılacak. Yarışmanın finalinin ise Dominik'te elemelerin tamamlanmasının ardından ülkemizde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Survivor 2024 finali ne zaman, finalistler belli oldu mu

FİNALDE KİMLER OLACAK

Nefeslerin tutulduğu yarışmada ilk finalist beli olmuştu. Yarışmada bulunduğu eski programda da adından söz ettiren oyuncu Batuhan Karacakaya finale çıkan ilk isim oldu. Diğer finalist ise önümüzdeki programda belli olacak.

Finalin ardından programda ara verilecek. Yarışma 2025 sezonu için yeniden ekrana gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER