ANASAYFA Magazin Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Bugün yayımlanan bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanan Survivor All Star yarışmasında ikinci gitme adayı belli oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Bu senenin en çok takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu geride kaldı. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyununda kadınlar haftasıydı. Mavi takım ve kırmızı takımdan ikişer kadın yarışmacı aday olurken adaya veda eden isim Mavi takımdan Aysu oldu.

Dokunulmazlık oyunları oynanarak kalma savaşı veren yarışmacılar arasından bu hafta da adaya hangi yarışmacının veda edeceği merak ediliyordu. Bu hafta erkek haftası olması nedeni ile adayların da erkek olacağı ifade edildi.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI BELLİ OLMUŞTU! 

Bir önceki gün verilen mücadelede kırmızı takım ve mavi takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Fakat bu mücadelenin kazanan tarafı kırmızı takım oldu. Yapılan ada konseyinde ise Mavi takımdan ismi en çok yazılan yarışmacı olan Hakan, ilk eleme adayı odu. Bununla birlikte diğer üç gitme adayının kim olacağı merak konusu haline geldi.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bugün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda haftanın ikinci dokunulmazlığını 12-10'luk bir skor ile Mavi takım kazandı. Bugün mavi takım rahat bir konsey yaşarken, kırmızı takım ise haftanın ikinci eleme adayını belirledi.

Mavi takımdan Hakan'ın ardından kırmızı takımdan Sercan, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil iki ilde kamu kurumuna uzman yardımcısı alınacak!

Ankara dahil iki ilde kamu kurumuna uzman yardımcısı alınacak!