Survivor All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! 16 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Bu hafta oynana dokunulmazlık oyun serisinin tamamlanması ile birlikte adaya veda etmek üzere eleme adayı olan 4 isim de belli oldu.

Survivor All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! 16 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Ekranların en çok sevilen ve takip edilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star'da bir hafta daha geride kaldı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacılarından kadın sayısının az olması nedeni ile bu haftada da erkek elemesi için dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da toplamda 4 dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım ile mavi takım arasında gerçekleştirilen kıyasıya mücadeleler sonucunda bu haftanın 4 eleme adayı da belirlenmiş oldu.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Bu hafta gerçekleştirilen ilk dokunulmazlık oyununu kazanan taraf mavi takım oldu. Böylelikle ilk eleme adayı kırmızı takımdan Özgür olarak belirlendi.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan taraf bu defa kırmızı takım oldu. Gerçekleşen ada konseyinde aday yazan mavi takım, en yüksek oy ile Yaman'ı aday gösterdi.

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda ise dengeler yeniden değişti. İlk gün olduğu gibi üçüncü günde de dokunulmazlık oyununu kazanan taraf mavi takım oldu. Böylelikle haftanın üçüncü eleme adayı kırmızı takımdan Yunus Emre oldu.

16 NİSAN SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yayımlanan son bölümde ise haftanın son dokunulmazlık oyunu tamamlandı. 12-8 skor ile kırmızı yakım dokunulmazlık oyununu kazanarak haftanın son gününde rahat bir konsey geçirirken, mavi takım üçüncü bir ismi daha çıkarmak durumunda kaldı.

Survivor All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! 16 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Tamamlanan ada konseyinde ise mavi takımdan Batuhan oy çoğunluğu ile haftanın son gitme adayı oldu. Şimdi ise gerçekleşecek düelloda bu hafta adaya veda edecek olan ismin belirlenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER