Survivor All Star Sema Aydemir neden yok, diskalifiye mi edildi?

Yayımlanan son bölümde Sema ile Pınar kavgasının görülmesinin ardından Survivor All Star'dan Sema'nın diskalifiye edilip edilmediği hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Survivor All Star Sema Aydemir neden yok, diskalifiye mi edildi?

TV8 ekranlarında yayımlanan ve Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star yarışmasında yayımlanan son bölümle iki yarışmacı arasında yaşanan kavga gündeme damga vurdu. Bir süredir aralarında gerilimin eksik olmadığı Sema ile Pınar arasında fiziksel şiddetin yaşandığı öğrenildi. Kamera kayıtları ile de yayımlanan o anlar sosyal medya üzerinden yayımlanırken, ilk olarak Sema'nın Pınara vurması üzerine diskalifiye edilip edilmeyeceği hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

SURVIVIOR ALL STAR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Pınar'ın ada konseyinde Sema'nın adını yılan şeklinde yazması üzerine Pınar ile Sema arasında daha önce de yaşanan gerilim yeniden alevlendi. Bununla birlikte de ikilinin arasında yaşanan şiddetin sonucu Sema için ağır oldu. İlk olarak fiziki anlamda Pınar'a temas ettiği görülen Sema için karar merak konusu olmuştu. Bu çerçevede Acun Ilıcalı tarafından verilen karar şu şekilde açıklandı;

SURVIVIOR 2024'TEN AYIRMAK ZORUNDAYIZ!

"Bizi 10 yıldır tanıyorsun ki, bizim en çok istemediğimiz şey yarışmacı kaybetmek. Buralarda hiç bir zaman o onu dedi bu onu dediye taviz vermedik. Hata yapmadık demiyoruz. Konu şu; görüntüleri defalarca izledik. Baraka itibariyle senin birinci derece fiziksel temasın var. Yaşam alanındaki bölüm bizim için çok hassas. Ama yaşam alanında şiddet başka bir boyut oluyor. İkinci partide fiziksel temasın devam ediyor. Bir karar verilmesi gerekiyor bu olayla ilgili. Arkadaşlarla konuyu değerlendirdik. Olayı defalarca izledik. Diğer yarışmacılarla da konuştuk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; açıkçası bize çok değer katan bir yarışmacısın. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız."

Yapılan bu açıklamaların ardından Sema Aydemir'in Survivor All Star'a veda ettiği öğrenildi.

SONRAKİ HABER