ANASAYFA Magazin Survivor Eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor Eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?

Türkiye'nin en sevilen yarışmalarından olan Survivor 2024'te mücadele aynı tempoda devam ediyor. Son oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına giren 4. isim belli oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Survivor Eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın ülke televizyon tarihine kazandırdığı en çok izlenen yarışmalardan olan Survivor'da bu senede büyük mücadelelere sahne oluyor. Bir kez daha All-Star formatında hazırlanan yarışmada dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takımdan seçilen isimler kendi arasında oyun oynayarak adadan gidecek ismi belirliyor.

SURVİVOR 2024'TE BÜYÜK HEYECAN

Bu sene Ilıcalı eski yarışmacılar ve izleyenlerin tepkisine olumlu yanıt vermiş, yarışmada dışardan sms ile eleme sistemini kaldırmıştı. Performansa dayalı eleme sistemi uygulanan bu senede yarışmacılar oynadıkları oyunlar sonunda adada kalıyor ya da macerası sona eriyor. Bu kapsamda seyirciler oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası izleyenler kimin kazanıp kaybettiğini araştırmaya başladı.

Yapılan oyunda yine büyük mücadele oldu. Kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyununu almak ve kendilerini garantiye almak için mücadele verdi. Daha öncesinde eleme potasında olan 3 isme dahil olan 4. isimde belirlendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2024 All-Star'da oynanan son dokunulmazlık oyununun kazananı Kırmızı takım oldu Bu sonucun ardından mavi takımdan bir isim daha eleme için seçilen isim oldu. Yapılan oyunlar sonucunda seçilen son isim mavi takımdan Batuhan oldu. Yapılacak eleme oyununda Batuhan, Yunus Emre, Yaman ve Özgür'den birisi adaya veda edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akşam saatlerine kadar devam edecek! Meteoroloji o iller için kuvvetli fırtına ve rüzgar uyarısı yaptı

Akşam saatlerine kadar devam edecek! Meteoroloji o iller için kuvvetli fırtına ve rüzgar uyarısı yaptı