Tarkan'ın yeni albümü Kuantum 51 çıktı

Türkiye'nin uluslararası üne sahip isimlerinden Tarkan yıllar sonra yeni bir albüm ile hayranlarıyla buluştu. Sanatçının 51 yaşında olmasına gönderme yapan ismi ile yayınlanan albüm severek dinlenmeye başladı.

Tarkan'ın yeni albümü Kuantum 51 çıktı

Ülkenin Megastar lakaplı şarkıcısı Tarkan'ın geçtiğimiz haftalarda bir albüm hazırlığı içerisinde olduğu duyurulmuştu. Yakışıklı şarkıcı albümünün adının Kuantum 51 olduğunu açıklamış ve sosyal medya hesabı üzerinden kısa kısa paylaşımlar yapmıştı.

7 YIL SONRA YENİ ALBÜM

Hayranlarını heyecanlandıran Tarkan son olarak 2017 yılında "10" adını verdiği bir albüm desteğinde bulunmuştu. 12 Şarkıdan oluşan yeni albüm ile ilgili hayranlar sosyal medya hesapları üzerinden yorumlar yapmaya başladı.

Kuantum 51'de Tarkan'a ünlü isimler eşlik etti. Albümde İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer, Mert Kemancı gibi isimlerinde desteği bulunuyor.

ŞARKILARIN ADLARI BELLİ OLDU

14 Haziran'da yayınlanan albüm ile ilgili yeni dönemde sıkça paylaşımlarda bulunması bekleniyor. Hayranlar albüme müzik dinleme uygulamaları ve Spotify gibi hesaplar üzerinden ulaşabiliyor.

Bir çok şarkıda Tarkan söz- müzik koltuğunda kendisi oturuyor. 12 Şarkının adları ise sırasyla şu şekilde oldu;

1- YO

2- İLLALLAH

3- OLAY

4- ŞERBETLİ

5- MÜTEŞEKKİR

6- DARMADUMAN

7- AYRILIK TÖRENİ

8- KALPTE SAVAŞ

9- ÇINAR

10- ENSEYİ KARARTMA

11- SORMA GİTSİN

12- VATANIMSIN

Albümde yer alan şarkıların yaza damga vurup vurmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Şarkıları beğenenler kadar beğenmeyenlerinde oluşu sosyal medyada göze çarpmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER