Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona!

Başarılı komedyen Tolga Çevik, İbrahim Selim'in programına katıldı. Çevik, en beğendiği komedyenin kim olduğunu söyledi.

Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona!

Komedyen Tolga Çevik, konuk olduğu programda en beğendiği komedyeni açıkladı. Tolga Çevik'in en beğendiği komedyeni açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu.

Komedi Dükkanı ve Arkadaşım Hoşgeldin yapımlarıyla çok konuşulan, başarılı işleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Tolga Çevik, yeni nesil komedyenler arasında en beğendiği ismin Giray Altınok olduğunu söyledi. İbrahim Selim'in programında konuşan Tolga Çevik, programdaki samimi duruşuyla büyük beğeni topladı. Tolga Çevik, İbrahim Selim'in programında en beğendiği komedyenin kim olduğunu açıkladı.

Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona!

"GİRAY'I ÇOK SEVİYORUM, ÇOK EFSANE BİR ÇOCUK"

En beğendiği komedyen olarak Giray Altınok'u söyleyen Tolga Çevik, "Giray'ı çok seviyorum, çok efsane bir çocuk. Çok beyefendi bir insan, çok yaratıcı, çok da komik. Bayılıyorum ona" değerlendirmesinde bulundu.

Giray Altınok ise Tolga Çevik'in açıklamasının ardında X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Gurur somut haliyle böyle bir şey arkadaşlar. Ağzınız açık izlediğiniz insanların sizin için böyle bir cümle kurması. Ne mutlu bana."

Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona! - Resim : 2

Ünlü komedyen Tolga Çevik ve Giray Altunok, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER