Veysel Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli, Dilan Polat ile bağlantısı nedir?

Vatandaşlar tarafından Veysel Şahin'in kim olduğu merak edildi. Peki, Veysel Şahin kimdir? Seher Sultan'ın bahsettiği Veysel Şahin kaç yaşında, nereli? Veysel Şahin Dilan Polat bağlantısı nedir? Detaylar haberde.

Veysel Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli, Dilan Polat ile bağlantısı nedir?

Seher Sultan, Dilan ve Engin Polat çifti hakkında paylaşımlarını sürdürüyor. Sultan, son olarak yaptığı paylaşımlarda Polat çiftinin Veysel Şahin'i tanımadığını kaydetti. Bunun üzerine vatandaşlar arama motorlarında "Veysel Şahin kimdir? Seher Sultan'ın bahsettiği Veysel Şahin kaç yaşında, nereli? Veysel Şahin Dilan Polat bağlantısı nedir? sorgulamaları yapmaya başladı.

VEYSEL ŞAHİN KİMDİR?

Veysel Şahin Sivaslıdır. Kıbrıs'ta yaşadığı düşünülen ve orada işler yapan Veysel Şahin, 2017’de yasa dışı bahis çetesi lideri olarak yakalanmıştır.

Şahin, yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 7258 Sayılı Yasaya Muhalefet”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma”, “Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama” suçlarından hapis ve para cezası almıştır.

Cezayı istinafa taşıyan Şahin’in avukatları yeniden yargılanma talep etmiş, bunun üzerine dosyayı yeniden inceleyen Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Veysel Şahin’in tahliyesine karar vermiştir. Ardından karar tekrar iptal edilmiş, mahkeme heyeti hakkında ise HSK tarafından inceleme başlatılmıştır.

dilan-polat-engin-polat.jpeg

VEYSEL ŞAHİN DİLAN POLAT BAĞLANTISI NEDİR?

Şahin, son olarak Dilan-Engin Polat çiftiyle gündeme geldi. Engin Polat ve Veysel Şahin'in yakını olarak bilinen Derkan Başer'in birlikte iş yaptığı iddia edildi. Konuya ilişkin olarak Polat şirketlerinin vergileri hakkında paylaşım yapan Gazeteci Seher Sultan, çiftin Veysel Şahin'i tanımadığını kaydederek, "Dubai hattında ne yapmaya çalıştıklarını en kısa sürede anlatacağım." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER