ANASAYFA Magazin Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi geliyor! Konusu belli oldu

Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi geliyor! Konusu belli oldu

Yayınlandığı döneme damga vuran ve filmleri efsaneler arasında gösterilen Yüzüklerin Efendisi evreninden yıllar sonra hayranları heyecanlandıran bir haber geldi. Hobbit üçlemesinden sonra yeni bir filmi gelmeyen seriyi genişletme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi geliyor! Konusu belli oldu

Sinema tarihinde bir kilometre taşı olarak görülen Yüzüklerin Efendisi serisi her yaştan insanın halen hayranlıkla takip ettiği yapımlar arasında gösteriliyor. Yaklaşık 100 yıl önce kitapları bugün bile binlerce insan tarafından okunan , beyazperdeye aktarılan yapımları tekrar tekrar izlenen serinin yeni filminin geleceği resmen duyuruldu.

Hayranları heyecanlandıran bir diğer gelişme ise efsaneleşen filmlerin yönetmenliğini yapan Peter Jackson'ın yine sürecin içinde olacağı oldu. Bu sefer yönetmen olmayacak Jackson yine de filme desteğini verecek. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim ise seriye hiç yabancı olmayan bir isim olacak.

FİLMİN ANA KARAKTERİ GOLLUM OLACAK

Yüzüklerin efendisi serisini bilenlerin en aklında kalan karakterlerinden olan Gollum'un bu filmde ana karakter olacağı açıklandı. Gollum karakterini canlandıran Andy Serkins'in rolünü bu filmde de yineleyeceği ve yönetmen koltuğuna oturan ismin o olacağı öğrenildi. Lord of the Rings: The Hunt for Gollum adını taşıyacak filmin 2026 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Tarihin aynı kalıp kalmayacağı merak konusu olurken Gollum'u odak noktasına alan bir filmin nasıl olacağı tahmin edilmeye başlandı. Yüzüklerin Efendisi serisinden sonra Hobbit filminde de görünen bazı ana karakterlerin bu filmde de görünüp görünmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar birini biliyorsa üçünü bilmiyor! Her köşesi fotoğraf karesi gitmeyen bin pişman

Ankaralılar birini biliyorsa üçünü bilmiyor! Her köşesi fotoğraf karesi gitmeyen bin pişman