Zehra Güneş ile spikerin arasındaki boy farkı çok konuşuldu!

Yıldız voleybolcu Zehra Güneş ile spiker arasındaki boy farkı sosyal medyada gündem oldu. Gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.

Zehra Güneş ile spikerin arasındaki boy farkı çok konuşuldu!

Başarısı ve güzelliğiyle çok konuşulan Zehra Güneş'in spiker ile yan yana durduğunda ortaya çıkan görüntüsü çok konuşuldu. Görüntülerin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Filenin Sultanları, başarıları ve yaşattıkları gururla her daim kendilerinden söz ettiriyor. Takımda öne çıkan ve büyük hayran kitlesi bulunan Zehra Güneş'in boyu ise zaman zaman gündem oluyor. Sosyal medyada ünlü voleybolcu Zehra Güneş'in spiker ile boy farkı çok konuşuldu. Yıldız voleybolcu Zehra Güneş yine sosyal medyayı salladı ancak görüntülerdeki gerçek de ortaya çıktı.
Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Zehra Güneş, Türkiye'nin geçtiğimiz günlerde Güney Kore ile karşılaşacağı maç öncesi yapılan antrenmanda sakatlanmıştı ve konu hakkında açıklama yapmıştı.

Zehra Güneş ile spikerin arasındaki boy farkı çok konuşuldu!

PHOTOSHOP OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Zehra Güneş, "Her geçen gün daha iyi oluyorum. İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere" açıklamasını yapmıştı. Zehra Güneş spikerle yan yana dururken ortaya çıkan görüntüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Boy farkı ile ilgili çok sayıda yorum alan görselde gerçek ortaya çıktı.

Zehra Güneş ile spikerin arasındaki devasa boy farkının photoshop olduğu öğrenildi. Spiker ile Güneş arasında boy farkı olsa da görseldeki kadar olmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER