ANASAYFA Mamak Ankara Kent Konseyi heyeti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi heyeti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti

Ankara'da kurumlar arası istişare ve nezaket amaçlı ziyaretler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki isimler Mamak Belediyesi'ne gitti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara'ın yeni yönetim döneminin ilk günlerinde kurumların birbirlerine ortak amaç vurgusu yaptığı ziyaretlere bir yenisi daha eklendi. Ankara Kent Konseyi tarafından Mamak Belediyesinin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKK HEYETİ MAMAK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı heyet bugün Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık'ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz ve heyette yer alan isimler 31 Mart seçimleri sonrasında 5 yıl boyunca Mamak'ı yönetme hakkında sahip olan Başkan Veli Gündüz Şahin'i tebrik etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'de kendilerine yapılan ziyaretten dolayı minnettarlığını dile getirdi. AKK olarak ilçe ve şehir için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden heyete Başkan Şahin aynı şekilde karşılık verdi. Mamak Belediye Başkanı Şahin görev süreleri boyunca Mamak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

ZİYARET SONRASI GEZİ

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Başkan Şahin kendilerini ziyarete gelen heyete Mamak Musiki Muallim Mektebi Müzik Müzesi ile Muhsin Ertuğrul Sahnesini gezdirdi. Söz konusu ziyaret ve gezi günün anlam ve önemi adına hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu

A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu