ANASAYFA Mamak Ankara Mamak Belediyesi'nden Sünnet desteği! Erkek çocuğu olan aileler dikkat toplu sünnetten yararlanın

Ankara Mamak Belediyesi'nden Sünnet desteği! Erkek çocuğu olan aileler dikkat toplu sünnetten yararlanın

Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu gönderi ile 100 çocuğun sünnet düğününün yapıldığını belirtti.
yazar
Haber Merkezi
Ankara Mamak Belediyesi'nden Sünnet desteği! Erkek çocuğu olan aileler dikkat toplu sünnetten yararlanın

Başkent Ankara belediyeleri hizmet odaklı çalışmalarına devam ederken aynı zamanda Ankaralı vatandaşlar için birçok hizmeti sunmaya devam ediyor. Ankara Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz gün gerçekleştirilen paylaşım dikkat çekti. Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu gönderi ile 100 çocuğun sünnet düğününün yapıldığını belirtti.

Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 100 çocuğun sünnetini üstlenen Mamak Belediyesi ''Mamak Belediyesi olarak1100 Çocuğumuzu Sünnet Ettiriyoruz Önce insan odaklı proje, faaliyet ve etkinliklerimizle Güzel Mamak’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

MAMAK BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞA SÜNNET DÜZENLEDİ!

screenshot-27.png

Her sene geleneksel Sünnet kaydı için duyuruda bulunan Mamak Belediyesi daha önce İnstagram ve Twitter üzerinden sünnet kayıtlarının başladığını belirtmişti. İnstagram üzerinden 16 Haziran tarihinde yapılan kayıt duyurusunda ''Mamak Belediyesi Geleneksel Sünnet Kayıtları Başladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni Kayıtları 8 Haziran 2022 tarihi itibariyle başladı.'' ifadelerine yer verilmişti.

HER SENE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR!

16 Haziran tarihinde Mamak Belediyesi sosyal medya hesapları ve Resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurunun ardından kayıtların 18 Haziran tarihinde sona ereceği açıklanırken kayıt bilgisiyle ilgili vatandaşların 444 0 149 numarasından iletişime geçebilecekleri belirtilmişti.

Geçen sürecin ardından 17 Temmuz tarihinde Mamak Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen paylaşıma göre 100 çocuğun sünnet düğünün gerçekleştirildiği açıklandı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse “1100 Çocuğumuzun Sünnet düğünlerini yaptık. Rabbim askerliklerini ve damatlıklarını da göstersin inşallah. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Güzel yavrularımızı yetiştiren Güzel Mamaklı kıymetli ailelerini kutluyorum. Milletimizin hizmetindeyiz” diye yazdı.

Mamak Belediyesi tarafından 100 çocuğun sünnet kıyafeti, operasyonu üstlenilirken sünnet düğünü 75. Yıl amfi Tiyatro’da düzenlendi. Önümüzdeki sene yaz aylarında Geleneksel Sünnet kayıtlarının yeniden açılacağı düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı

Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı