ANASAYFA Mamak Ankara Mamak'ta apartmandaki ayakkabı hırsızı yakalandı!

Ankara Mamak'ta apartmandaki ayakkabı hırsızı yakalandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmanda hırsızlık yaparken yakalanan şahıs yakalandı. Şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Mamak'ta apartmandaki ayakkabı hırsızı yakalandı!

Bir süredir Ankara'da bulunan apartmanlara görerek ayakkabı hırsızlığı yaptığı öğrenilen şahsın bugün tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Konu ile ilgili polis tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan şahıs ile ilgili edinilen bilgilere göre çok sayıda suç kaydının bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Bununla birlikte yapılan açıklamalar çerçevesinde hırsızın emniyette süren işlemlerinin ardından tutuklandığı ifade edildi.

ANKARA MAMAK'TA AYAKKABI HIRSIZI YAKALANDI!

Ankara’da gözüne kestirdiği apartmanlara girerek ayakkabı hırsızlığı yapan şahıs bugün yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mamak’ta girdiği iki apartmandaki dairelerin önündeki ayakkabıları çalan E.P., Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenilen E.P., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti'nin Ankara adayları listesi İl Seçim Kuruluna teslim edildi!

AK Parti'nin Ankara adayları listesi İl Seçim Kuruluna teslim edildi!