ANASAYFA Mamak Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı

Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı

Bugün gece saatlerinde aktarılan son dakika bilgisine göre Ankara'nın Mamak ilçesinde komşular arasında meydana gelen kavgada 3 kişi yaralandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bugün gece saatlerinde meydana gelen olayda gürültü nedeniyle iki komşu tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından olayda kimliği belirsiz bir kişinin silahını ateşlenmesi sonucunda 3 kişi yaralandı.

KOMŞU KAVGASI KANLI BİTTİ! 3 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen bu olay, Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Yeşilbayır Mahallesi’nde, aralarında bir süredir gürültü şikayeti nedeniyle sorun olan iki komşunun tartışmasının ardından gerçekleşti. 

Komşu oldukları belirlenen A.B. ve H.Ö. arasında çıkan tartışmanın ardından olaya müdahil olan ve kimliği belirsiz olan A.B.’nin arkadaşı şahıs, H.Ö.’ye tüfekle ateş etmek isterken, yanlışlıkla kendi arkadaşı A.B’yi bacağından yaraladı. 

Silahla arkadaşının vurulmasının ardından olay yerine gelen H.Ö.’nün kız kardeşi D.Ö. ve arkadaşı H.A.’yı da yaraladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahale ile birlikte hastaneye kaldırıldı. 3 kişinin yaralanmasına neden olan kimliği belirsiz şüphelinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Konu ile ilgili edinilen bilgiye göre polis ekipleri şahsı yakalamak üzerine çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teravih namazı evde camide nasıl kılınır, kaç rekat?

Teravih namazı evde camide nasıl kılınır, kaç rekat?