Ankara Mamak’taki kazada hayatını kaybeden aile Kırşehir’de toprağa verildi!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde yaşanan trafik kazası kentin gündemine oturdu. Yaşanan feci kazada bir aile hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden aile acılı yakınları tarafından memleketlerinde toprağa verildi.

Ankara Mamak’taki kazada hayatını kaybeden aile Kırşehir’de toprağa verildi!

Ankara'da kontrolden çıkan otomobilin direğe çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, bir buçuk yaşındaki bebek ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin de vefat haberi aynı gün geldi.

Kaza, Mamak ilçesi Lalahan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A. B.'nin (53) direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Feci kazada araç içerisinde bulunan aile fertlerinden sürücü A. B. diğer aile fertletinden M. B. (52) ile E. B. (31) isimli kadınlar hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara Mamak’taki kazada hayatını kaybeden aile Kırşehir’de toprağa verildi!

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN AİLE BİREYLERİ KIRŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aile bireylerinin cenazeleri, memleketleri Kırşehir'de toprağa verildi. Edinilen bilgiye göre, Kırşehir Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde mermercilik yapan A. B. ve ailesi, hasta olan U. B.'un tedavisi için gittiği Ankara'nın Elmadağ ilçesi Hasanoğlan mevkisinde trafik kazası yaptı.

Ankara Mamak’taki kazada hayatını kaybeden aile Kırşehir’de toprağa verildi! - Resim : 2

Bir ailenin hayatını kaybettiği kazanın ardından cenazeler defnedilmek üzere memleketleri Kırşehir'e getirildi. Cenazeler Ahi Evran Külliyesi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kalabalığın katıldığı cenaze namazında ise göz yaşları sel oldu. Cenaze namazına ailenin yakınları, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER