Mamak Belediye Başkanı Köse Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacak!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Ankara halkını çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor. Başkan Köse, bu kez Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacağını bildirerek vatandaşlara bir duyuru yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Köse Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacak!

Mamak Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediyesi, ilçedeki yatırımları ve projelerini sürdürürken bir yandan da halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi.

Mamak Belediye Başkanı Köse, AK Parti Grup Başkanvekili olarak Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacağını belirterek detayları duyurdu.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE'DEN YENİ YAYIN AÇIKLAMASI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Spotify ve Podcast üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) gerçeğini duyuracağını belirterek ''Hemşerilerimizle ve kamuoyu ile her zaman olduğu gibi tüm açıklığıyla bu platformdan da dobra dobra paylaşacağım. Ne kadar çok kişiye ulaşır da gerçekleri anlatabilirsek bu bizim için önemli. Hemşerilerimizin doğru karar vermesi için algıları değildi de gerçekleri öğrenmesi haklarıdır. Takdir halkımızındır.'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-11-15-083401.png

Mamak Belediye Başkanı Köse'nin yayınlarına ulaşmak için ise ''https://open.spotify.com/episode/3RFOnUAcEUKtULEED44QHQ?si=E6JrWJYDQ0OgOlsSn4N9Lw&nd=1'' bağlantısına tıklayabilirsiniz. Öte yandan Başkan Köse'nin ilk yayını da kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-11-15-083959.png

Mamak Belediye Başkanı Köse, 'Ankara Büyükşehir'de Neler Oluyor?'' adlı yayınında ''4,5 yılda olan biteni tek tek açıklayacağım. Ankaralıların gerçekleri bilmek haklarıdır.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER