Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den Hükümet Binası açıklaması

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ilçede devam eden hükümet binası ile ilgili devam eden süreç hakkında bir bilgilendirme açıklaması yaptı.

Mamak ilçesinde önemli çalışmalar devam ediyor. Son olarak Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabı üzerinden ilçede yapımı devam eden Hükümet Binası çalışmasına dair bir paylaşımda bulundu.

Ankara'nın Mamak ilçesi şehrin nüfusu en yüksek ilçelerinden birisi olarak ön plana çıkıyor. 700 bine yaklaşan nüfusu ile ülkemizdeki bir çok şehirden daha fazla bir nüfusa sahip olan Mamak ilçesinde hem ilçenin gelişmesi hem de ilçede yaşayan vatandaşların iyiliği için yapıldığı açıklanan faaliyetler önem arz ediyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Mamak Belediyesi ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin sosyal medya hesaplarından ilçede bir Hükümet Konağı'nın yapılacağı açıklanmış ve karar memnuniyetle karşılanmıştı. Yapılan açıklamanın ardından devam eden inşaat ile ilgili sürece dair açıklamalar gelmeye devam ediyor.

“MAMAK'IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse devam eden sürece dair yeni bir paylaşımda daha bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni hükümet binasının ilçeye çok yakışacağını belirterek “Hiçbir şey kendi kendine olmuyor. Bu hizmetler, planlama yaparak, hep emek vererek, çaba sarf ederek, üzerinde durarak, çalışarak üretiliyor. Güzel İlçemize en güzel hizmetleri ve eserleri kazandırmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Mamak’ın çehresi değişiyor, Mamak daha güzel oluyor” dedi.